Doneaza sange - www.dadece.ro

Ce face Gearhead cand NU filmeaza masini?

May 29th, 2011 Diverse
Bea si fumeaza, dezmembreaza masini, sta pe forumuri, ansambleaza masini (la loc), vinde suruburi ramase dupa ansamblarea masinilor, fumeaza, inoveaza.
Citeam mai zilele trecute un editorial pe tema lansarii aplicatiei de iPad de la gsp.ro. Acolo, Tolontan spunea ca intreaga echipa a muncit la aceasta aplicatie de mai bine de un an jumatate. Cu siguranta a fost un moment emotionant pentru toti cei de acolo cand au reusit dupa 18 luni de munca sa arate lumii ceea ce au facut. Felicitari lor.
Echipa Gearhead a reusit ieri prima transmisie LIVE VIDEO de la o cursa de drift din Romania. Sa spunem ca muncim la ea de aproape 3 ani? Inca de la primul brainstorming pentru formatul defunctei emisiuni “Gearhead, cu Marius si Catalin” ne gandim la aceasta transmisie. Din pacate, acum 3 ani infrastructura existenta nu ne permitea acest lucru. Nu exista acoperie buna a retelelor de internet mobil, nu se stia foarte bine cum functioneaza serverele de live broadcast… nimeni nu se gandea ca e posibil sa transmiti live dintr-o parcare. Nu-i nimic, noi nu am cedat. La fiecare sedinta timp de 3 ani se punea aceasi intrebare: cand o sa reusim sa transmitem? Am reusit ieri, cu ajutorul partenerilor nostrii: Vodafone Romania, care a demonstrat inca o data ca au cea mai buna infrastructura pentru internet mobil din tara. nu degeaba ei detin singura retea certificata de internet. Dar, nu numai ca au infrastructura, dar au si intentii bune: negocierile cu Vodafone-ul pentru obtinerea unui stick de internet de mare viteza si fara limitare de trafic au durat putin: 2 zile. O nota de 10 pentru tot ceea ce inseamna Vodafone Romania: au infrastructura, se misca repede, sunt deschisi la nevoile oamenilor. Multumim. Al doilea partener care ne-a sustinut si ne sustine este Pilot Power Tuning Pitesti, prin vocea lui Cosmin. Inca de la primul telefon el a zis un mare “DA, va ajutam.”. Multumiri mai merita si echipa Apostrof cae ne-au ajutat cu serverul de live broadcasting. Multumim si lor.
Asadar, azi noapte, cand am ajuns in camera de hotel aveam un zambet mare pe fata: am facut-o si pe asta. Prima transmisie live… din pasiune pentru tuning.

Bea si fumeaza, dezmembreaza masini, sta pe forumuri, ansambleaza masini (la loc), vinde suruburi ramase dupa ansamblarea masinilor, fumeaza, inoveaza.Citeam mai zilele trecute un editorial pe tema lansarii aplicatiei de iPad de la gsp.ro. Acolo, Tolontan spunea ca intreaga echipa a muncit la aceasta aplicatie de mai bine de un an jumatate. Cu siguranta a fost un moment emotionant pentru toti cei de acolo cand au reusit dupa 18 luni de munca sa arate lumii ceea ce au facut. Felicitari lor.Echipa Gearhead a reusit ieri prima transmisie LIVE VIDEO de la o cursa de drift din Romania. Sa spunem ca muncim la ea de aproape 3 ani? Inca de la primul brainstorming pentru formatul defunctei emisiuni “Gearhead, cu Marius si Catalin” ne gandim la aceasta transmisie. Din pacate, acum 3 ani infrastructura existenta nu ne permitea acest lucru. Nu exista acoperie buna a retelelor de internet mobil, nu se stia foarte bine cum functioneaza serverele de live broadcast… nimeni nu se gandea ca e posibil sa transmiti live dintr-o parcare. Nu-i nimic, noi nu am cedat. La fiecare sedinta timp de 3 ani se punea aceasi intrebare: cand o sa reusim sa transmitem? Am reusit ieri, cu ajutorul partenerilor nostrii: Vodafone Romania, care a demonstrat inca o data ca au cea mai buna infrastructura pentru internet mobil din tara. nu degeaba ei detin singura retea certificata de internet. Dar, nu numai ca au infrastructura, dar au si intentii bune: negocierile cu Vodafone-ul pentru obtinerea unui stick de internet de mare viteza si fara limitare de trafic au durat putin: 2 zile. O nota de 10 pentru tot ceea ce inseamna Vodafone Romania: au infrastructura, se misca repede, sunt deschisi la nevoile oamenilor. Multumim. Al doilea partener care ne-a sustinut si ne sustine este Pilot Power Tuning Pitesti, prin vocea lui Cosmin. Inca de la primul telefon el a zis un mare “DA, va ajutam.”. Multumiri mai merita si echipa Apostrof cae ne-au ajutat cu serverul de live broadcasting. Multumim si lor.Asadar, azi noapte, cand am ajuns in camera de hotel aveam un zambet mare pe fata: am facut-o si pe asta. Prima transmisie live… din pasiune pentru tuning.

ps. va rugam sa ne iertati greselile gramaticalo-ortografice din articol. suntem pe pista si ne distrag atentia niste baieti cu masini care scot fum langa noi.


No Responses to “Ce face Gearhead cand NU filmeaza masini?”

No comments yet


Leave a ReplyXHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>